Hoofdmenu

You are here: Home Belettering

Carwrapping

De nieuwe trend in de signwereld is het 'Car-wrappen'. Afkomstig uit de VS en nu ook bij ons steeds meer en meer te zien!

Car-wrapping is het inpakken van een auto met een hoge kwaliteitsvolle folie. Deze folie kan een effen kleur bevatten maar dankzij onze digitale grootformaat printers is het mogelijk om ook hier een full-color design op te plaatsen. Dit geeft uw reclame nog meer een 'eye-catcher' op de weg

Na de nodige opleidingen en het behalen van de vereiste certificaten hebben we inmiddels ruime ervaring opgedaan in het wrappen van Auto's, bestelwagens, ... noem maar op.

Indien u uw bedrijf een echte 'eye-catcher' wil maken op de weg, beurzen, festivals of evenementen kiest u zeker goed bij 'car-wrapping'.

Nog een voordeel van 'Car-wrapping': Indien de auto, bestelwagen, ... verkocht wordt is de wrapp gemakkelijk te verwijderen. De lak die onder deze wrapp zit is niet bloot gesteld geweest aan zonlicht, zouten of zure regen. Uw lak is dus nog zoals nieuw! Een voordeel voor op de 2de hands markt!!

Contact

MONTEN.BE

Karrestraat 110

3920 Lommel

011 54 13 66

info@monten.be